Diğer Bazı iPad, iPhone'lara iMessage Göndermeyi Durdurma: Mesajları Uzaktan Silme ve Paylaşımı Sonlandırma

Apple Kimliğinizle başka bir iPad veya iPhone'da oturum açtığınızda, bu cihaz da iMessage almaya başlar. Bu nedenle, bir yere gidip bir iPad veya iPhone'a giriş yaptıysanız, o cihazın sahibi o yerde olmadığınızda iMessage'larınızı görmeye devam edecektir. Çok ürkütücü, değil mi? Ancak iMessage'ı iPad'den uzaktan kaldırmanın ve iMessage'ları diğer cihazlarda paylaşmayı durdurmanın yolları vardır. İşte bunu yapmanın bazı yolları.

1- İlk önce. İletilerinizin Apple ID / iMessage'dan çıkış yaptığı iPad'e erişmeye çalışmalısınız. Bu durumda en iyi seçenek budur. Bu nasıl yapılır? Orijinal iPhone veya iPad'e erişin, Ayarlar'a gidin ve iMessage'ı kapatın.

2- Ayarlar'a gidin ve mesajlara gidin ve ardından mesaj gönder ve al öğesine dokunun. Şimdi numaranızı seçin ve e-postanızın işaretini kaldırın. Başka bir iPad'e karşı e-postanızı mavi görmeye devam ederseniz kaldırın.



Gönder ve Al seçeneğini açmanız ve ardından yukarıda yazılı Apple Kimliği'ne dokunmanız yeterlidir. İMessages / Apple ID oturumunu kapatın. Gönderme ve alma bölümünde, ilk bölümün altındaki telefon numarasının işaretini kaldırmalısınız.

3- Bu durumda çalışan başka bir çözüm de Apple Kimliğinizi değiştirmektir. İPad kaldırmadan çıkış yapacaksınız ve mesaj paylaşımınız durdurulacak.

4- Son seçenek, iMesajların gittiği iPad'inizi tamamen silmek ve temizlemek. Bu seçenek tüm kullanıcılar için geçerlidir.